Indvielse 5 maj 2003

Så blev det endelig dagen, hvor Anes Hus officielt skulle indvies. Dagen kunne ikke være bedre valgt. Det var smukt vejr og en flot bøg, som lige var sprunget ud. Til den officielle indvielse var alle medlemmer til “Anes Hus Bevarelse”, borgmesteren, sponsorer m.fl. blevet indbudt.
For formand Erik Trolle var det et stolt øjeblik, at kunne vise Anes Hus frem for alle. Det har krævet meget arbejde og han takkede bestyrelsen, kommunen samt de sponsorer, der havde givet penge til projektet. Under talen kom selveste Ane ud i haven. Mens Ane ledte efter sin nål kom selveste Johanne Louise Heiberg forbi, og der opstod en livig samtale mellem de to, lige som det sikkert var for over 100 år siden. Efter det lille skuespil blev det borgmester Per Tærsbøl, der tog ordet. Han var også glad for, at der var nogle der arbejdede på at bevare vore gamle minder i kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *