Fra indvielsen 5 maj 2003

   
Tilbage  

Så blev det endelig dagen, hvor Anes Hus officielt skulle indvies. Dagen kunne ikke være bedre valgt. Det var smukt vejr og en flot bøg, som lige var sprunget ud. Til den officielle indvielse var alle medlemmer til "Anes Hus Bevarelse", borgmesteren, sponsorer m.fl. blevet indbudt.

For formand Erik Trolle var det et stolt øjeblik, at kunne vise Anes Hus frem for alle. Det har krævet meget arbejde og han takkede bestyrelsen, kommunen samt de sponsorer, der havde givet penge til projektet. Under talen kom selveste Ane ud i haven. Mens Ane ledte efter sin nål kom selveste Johanne Louise Heiberg forbi, og der opstod en livig samtale mellem de to, lige som det sikkert var for over 100 år siden. Efter det lille skuspil blev det borgmester Per Tærsbøl, der tog ordet. Han var også glad for, at der var nogle der arbejdede på at bevare vore gamle minder i kommunen.

   
   
   
       
      Inden selve indvielsen blev der underholdt med fin hamonika og violinmusik  

Formanden Erik Trolle holder sin tale, hvor han takkede alle for det flotte arbejde.

       
      Her et billede af de ca. 200 fremmødte   Ane var i haven sammen med fru Heiberg. Det var et muntert stykke, som blev opført af Hammermøllens Teatergruppe.
       
     

Efter talerne var der korsang med danske sange. Koret var sammensat  af medlemmer fra Ålsgårdekoret samt Marie Kiksene. Koret blev ledet af Annemarie Steen og Alex Jensen.

  Ingen indvielse unden at der var mad. Der var dejlige sandwiches samt et glas vin til de indbudte
       
 
      Billede til venstre:
Hjørne fra stue set fra soveværelse

Billede til højre:
Sengen i det lille soveværelse

Billede nederst til højre
Den nyindrettede stue med bæk og spiseborg.
 
       
     

© Webmaster Steen Aage Nielsen Opdateret dato:  10-07-18